Webdesign Wij brengen uw onderneming online


Software ontwikkeling Een applicatie die perfect aansluit bij uw bedrijfsproces

Soms is de software die specifiek bij de behoeften van uw onderneming past niet beschikbaar op de markt. Als kant-en-klare programma’s niet flexibel genoeg zijn is een maatwerk applicatie de oplossing.

We kijken samen naar uw specifieke wensen en bouwen een flexibele en schaalbare applicatie die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Jiswo staat garant voor hoogwaardige software oplossingen die uw bedrijf een absolute meerwaarde zullen geven.

“Op maat”, dus zoals u als klant het graag wenst

Een applicatie die perfect aansluit bij uw bedrijfsproces en vervolgens ook op ieder toestel met internet toegang te gebruiken is.

services

Mobile apps Een mobiele applicatie voor uw onderneming

Met een app bereikt u rechtstreeks en op een persoonlijke manier uw klanten. Mobiel wordt een deel van de strategie van uw bedrijf en verhoogt uw bekendheid en zichtbaarheid. Profiteer van de extra mogelijkheden die een app biedt om de werking van uw bedrijf efficiënter te maken.

Wij ontwikkelen, testen en implementeren uw gepersonaliseerde mobiele applicatie, op maat van uw onderneming. Zowel Android, iOS als Windows Phone behoren tot de mogelijkheden.

E-Commerce website Gebruiksvriendelijke webshop op maat

Meer en meer mensen kopen tegenwoordig online. Een gebruiksvriendelijke e-commerce website is hiervoor uiteraard onmisbaar. Een web shop is tijdbesparend en klantvriendelijk.

Wij begeleiden u graag en ontwikkelen voor uw onderneming een e-shop die commercieel en visueel aan uw verwachtingen voldoet. Wij maken uw kwaliteitsvolle webwinkel 100% op maat van uw onderneming en volgens de regels van de kunst.

Grafisch ontwerp Van idee tot ontwerp.

Op basis van uw wensen ontvangt u professionele en op maat gemaakte ontwerpen die bij u passen.

Logo ontwerp

Een professioneel logo zorgt voor herkenbaarheid bij uw klanten en eventuele leads. Wij ontwerpen voor u een beeldmerk dat past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Flyer

Een flyer of poster kan een ideaal communicatiemiddel naar uw klanten zijn.
Wij zorgen voor een origineel en creatief ontwerp waarmee u perfect uw boodschap kan overbrengen, uiteraard rekening houdend met uw wensen en richtlijnen.

Visitekaartje

Als ondernemer weet u dat de uitstraling richting klanten belangrijk is. Een stijlvol vormgegeven visitekaartje is de ideale manier om uw gegevens bij een (potentie¨le) klant achter te laten. Wij ontwerpen voor u visitekaartjes op maat met een gepersonaliseerde toets.

Brochure

Wanneer de ruimte op een flyer te beperkt is voor uw boodschap, is een brochure het perfecte communicatiemiddel voor uw bedrijf. Op deze manier kan u eenvoudig uw nieuwe collectie of complete assortiment laten zien.
Wij bespreken met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden, en ontwerpen een brochure op maat.

Volledige huisstijl

Een volledige huisstijl kan zo ver gaan als u zelf wenst. Met een duidelijke en krachtige huisstijl maakt u uw bedrijf zichtbaar en herkenbaar. Onderdelen van een huisstijl zijn bijvoorbeeld: logo, visitekaartjes, briefpapier, facturen, email handtekening, ...

Wij zorgen met een unieke huisstijl voor de herkenbaarheid van uw bedrijf.

Contacteer ons voor meer info

is een jonge en dynamische onderneming, gevestigd in Sint-Niklaas. Naast professioneel en betaalbaar webdesign leveren we maatwerk software en het bijhorende ICT dienstenpakket.

Volg ons

Adres

Jiswo bvba
Uilenstraat 32
9100 Sint-Niklaas
België
+32 3 296 44 22
BTW BE 0891.345.965

Twitter feed