Zowel bedrijven als particulieren hebben dezer dagen een enorme nood aan ICT-apparatuur. Om op deze vraag van onze klanten in te gaan, hebben we onze diensten uitgebreid met de levering van hardware en volledige systemen. Zo kan u ook op ons vertrouwen om u te adviseren bij de keuze van uw ICT-apparatuur.

Doordat Jiswo een minimum aan overhead-kosten heeft, kunnen wij u deze zaken aanbieden aan zeer scherpe prijzen.
Jiswo levert snel en betrouwbaar naakte of volledig geïnstalleerde systemen op maat. Natuurlijk helpen we u ook graag op een professionele manier bij het kiezen van de specificaties, dit met mogelijke uitbreidingen in het achterhoofd.

Zelfs na uw aankoop blijven wij tot uwer beschikking. Bekwame medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over de aangekochte items, en geven u de begeleiding die u nodig heeft.

Om kostbare werktijd te besparen bieden we onze systemen indien gewenst volledig gebruiksklaar aan. Er wordt een besturingssysteem naar keuze geinstalleerd en eventueel ook de door u bijgekochte software. Bijhorende apparaten worden eveneens volledig geïnstalleerd en getest. Zo kunnen wij u altijd garanderen dat u een systeem aankoopt dat perfect is geoptimaliseerd naar uw behoeften. Na verkoop bieden wij natuurlijk de nodige garantie en kunnen wij On Site Service bieden indien voor deze optie is gekozen bij uw aankoop.

is een jonge en dynamische onderneming, gevestigd in Sint-Niklaas. Naast professioneel en betaalbaar webdesign leveren we maatwerk software en het bijhorende ICT dienstenpakket.

Volg ons

Adres

Jiswo bvba
Uilenstraat 32
9100 Sint-Niklaas
België
+32 3 296 44 22
BTW BE 0891.345.965

Twitter feed