Heeft u genoeg van de dagelijkse ICT problemen, maar is het in dienst nemen van een voltijdse informatica specialist dan weer teveel van het goede?
Voor KMO's kan Jiswo de installatie en configuratie van uw server(s), computers en printers voor haar rekening nemen. Op basis van een onderhoudscontract zorgen we voor het beheer en onderhoud van uw omgeving. Dit gebeurt ter plaatse maar kan ook door ons van op afstand uitgevoerd worden. Op deze manier bent u er zeker van dat problemen snel opgelost zullen worden, zonder een eigen IT-afdeling te moeten betalen.

Email oplossing voor KMO

Bent u op zoek naar een email oplossing voor uw bedrijf maar voldoet het aanbod van uw internet provider niet, of past bijvoorbeeld exchange server van Microsoft niet binnen uw budget, dan hebben wij voor u het antwoord.

Jiswo heeft een totaal pakket samengesteld voor de KMO waarbij uw medewerkers kunnen beschikken over een eigen persoonlijk email adres (@uwdomein.be). Binnen dit pakket maken wij gebruik van hoogwaardige opensource software.

U betaalt dus enkel en alleen voor ondersteuning, installatie en configuratie van het pakket.

De installatie kan gebeuren op een reeds bestaande server binnen uw bedrijfsnetwerk. Indien u nog niet beschikt over een server en/of netwerk dan kan Jiswo u begeleiden om voor uw bedrijf de juiste configuratie en infrastructuur samen te stellen.

Netwerk oplossing voor KMO

Uw bedrijf beschikt nog niet over een bedrijfsnetwerk? Jiswo kan u begeleiden bij het inrichten van uw infrastructuur. Met een netwerk kunt u alle computers binnen uw bedrijf met elkaar verbinden om zo bestanden centraal te kunnen beheren en eenvoudig te kunnen uitwisselen tussen verschillende computers. Via het netwerk en een router wordt iedere pc verbonden met het internet zonder dat u hiervoor extra moet betalen bij uw internet provider. De router schermt tevens uw netwerk af van ongewenste indringers (hackers) die toegang proberen verkrijgen tot uw bedrijfsinformatie.

Deze oplossing kan gerealiseerd worden tegen een minimaal budget. Jiswo bespreekt met u de mogelijkheden en bekijkt wat er van uw bestaande materiaal eventueel herbruikt kan worden voor het opzetten van de infrastuctuur.

Office toepassingen voor KMO

Uw bedrijf groeit en iedere medewerker binnen uw bedrijf moet beschikken over een legale oplossing voor tekstverwerking, rekenbladen (spreadsheets), email en een electronische agenda. Jiswo heeft een totale office oplossing voor de KMO samengesteld op basis van opensource toepassingen. U betaalt hierbij dus enkel en alleen voor ondersteuning, installatie en configuratie.

Microsoft Small Business Server

U ziet voor uw onderneming liever een oplossing op basis van Microsoft technologie (office, outlook, exchange server) omdat u en uw medewerkers hier meer mee vertrouwd zijn? De Small Business Server editie van Microsoft is dan de geschikte omgeving bij het inrichten van uw netwerk infrastructuur en office / email oplossing. Deze omgeving biedt u de betrouwbaarheid van Microsoft en bevat de email server "Exchange", Microsoft SQL Server en een Windows licentie + standaard editie van Microsoft Office per Client Access Licence (CAL). Standaard worden er 5 CAL's meegeleverd bij de Small Business Server voor het aansluiten en installeren van 5 werkstations.
Jiswo kan samen met u evalueren of de Small Business Server een antwoord biedt aan uw wensen, en deze volledige omgeving voor u opzetten.

Zoals u op onze diensten pagina kan lezen werken wij voor de aanschaf van hardware zoals Pc's, Servers, Netwerken en Randapparatuur rechstreeks samen met diverse hardware leveranciers waardoor wij u aan zeer scherpe prijzen de gewenste hardware kunnen aanbieden.


» Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op....