Onze referenties

Tevreden klanten, daar doen we het voor

dendoelder erp

Klant

Den Doelder Pallets

Project

Voor Den Doelder Pallets ontwikkelen wij een complete erp applicatie. De applicatie voorziet Den Doelder Pallets in het beheer van relaties, materiaal inkoop, materiaal voorraad, productie planning, palletvoorraad en verkoop planning.

Wine-Logistics International ERP

Klant

Wine Logistics International

Project

Voor Wine Logistics International ontwikkelden wij een complete erp applicatie. De applicatie voorziet Wine Logistics International in het beheer van relaties, producten, inkopen, orders, onkosten en facturatie.

overseaswineimport.be

Klant

Overseas Wine Import

Project

Op deze gebruiksvriendelijke webwinkel nodigt Overseas Wine Import u graag uit om haar kwalitatieve wijnen te ontdekken.
Jiswo verzorgde de creatie van de e-commerce applicatie en de hosting ervan.

Bezoek overseaswineimport.be
Scan applicatie

Klant

LingeriePRO

Project

Voor de grootste vakbeurs voor lingeriespecialisten in de Benelux ontwikkelde Jiswo een op maat gemaakte applicatie voor registratie van bezoekers aan de beurs. Met behulp van QR scanners kan snel en eenvoudig de uitnodiging van de bezoeker gescand worden aan de ingang om zo de ontvangst vlot en optimaal te laten verlopen.

Bezoek lingeriepro.be
ruilcenter.be

Klant

RuilCenter

Project

Hier vind je collecties van verschillende verzamelaars die misschien net als jij op zoek zijn naar die laatste kaartjes of stickers om hun verzameling compleet te maken.

Misschien heb jij er wel een aantal dubbel die je met een andere verzamelaar kan ruilen.

Ruilen op ruilcenter.be is volledig gratis. Het enige dat je moet doen is je registreren zodat je je collectie kan ingeven en andere gebruikers ook jouw collecties kunnen vinden

bimco-expertise.be

Klant

Bimco

Project

Jiswo verzorgt de website en de hosting voor deze expert in onroerend goed. Een correcte en snelle dienstverlening staan voor Bimco centraal, en een online aanwezigheid kon hierbij niet ontbreken.

Bezoek bimco-expertise.be
martensdesign.be

Klant

Martens Design by kendo

Project

Voor Martens Design by kendo creëerde Jiswo deze nieuwe website, die volledig gebruikt maakt van responsive design.

larrysanters.com

Klant

Larry Santers

Project

Jiswo creëerde de full responsive website voor Larry Santers, de auteur van 'A legal eagle in the soup'. Zijn site gaat over zijn boeken, en die van anderen. Over zeilen, oude motorfietsen, fotografie en alles waar hij van houdt.

cgls.be v2

Klant

CGLS

Project

CGLS - A diamond in logistics.
Jiswo verzorgt de hosting en vernieuwde volledig de drie-talige website voor dit expeditiekantoor dat voor haar klanten steeds een pasklare oplossing heeft.

Bezoek cgls.be
yogafederatie.be v2

Klant

Yogafederatie

Project

Yoga, een universele ervaringswetenschap, die door iedereen beoefend kan worden. Op de full responsive website die Jiswo creëerde voor deze vzw, vindt u alle informatie over yoga, yogalessen, yogaweekends en nog veel meer.

Bezoek yogafederatie.be
waaslandsecurity.be

Klant

Waasland Security

Project

Met meer dan 15 jaar ervaring in de beveiligingswereld, kan u bij Waasland Security rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak.

Op de website die Jiswo volledig vernieuwde, vindt u alle info over deze erkende beveiligingsonderneming.

Bezoek waaslandsecurity.be
karliendewitte.be v2

Klant

Karlien De Witte

Project

Jiswo stak de website van kunstenares Karlien De Witte in een volledig nieuw kleedje.
Op haar website vind je een uitgebreide gallerij van haar kunstwerken.

Bezoek karliendewitte.be
kredieteam.be

Klant

Kredieteam

Project

Kredieteam helpt bij het vinden van een financiering. De website brengt u rechtstreeks in contact met een erkend kredietmakelaar die uw dossier gratis ter harte zal nemen.

Jiswo verzorgt de website en de hosting.

Bezoek kredieteam.be
carrosserierooselaer.be v2

Klant

Carrosserie Rooselaer

Project

“Tevredenheid van klanten dragen wij hoog in het vaandel”, zegt eigenaar Jan Rooselaer, “Half werk afleveren, daar doen wij niet aan mee. Wie geen beroepseer kent, valt vroeg of laat door de mand.” Alles wordt in het werk gesteld om de klant tevreden met zijn herstelde auto te zien wegrijden.

Jiswo verzorgt de website en de hosting van deze carrosserie, waar klantentevredenheid centraal staat.

Bezoek carrosserierooselaer.be
vanheck.be v2

Klant

Van Heck & C°

Project

Voor al uw tuinbenodigdheden. Van Heck & Co is een bedrijf dat reeds sinds 1974 een servicegerichte reputatie geniet zowel op particulier als professioneel vlak. Jiswo stak de website in een volledig nieuw kleedje.

Bezoek vanheck.be
belmoni.com

Klant

Belmoni

Project

Belmoni, een product van Jiswo en TuneIT. Belmoni is een online service voor uw bedrijfsadministratie. Uiteraard ontwikkelde Jiswo ook de website van Belmoni.

Bezoek belmoni.com
homeland.be

Klant

Homeland wooninrichting

Project

Bij Homeland vindt elke klant een nieuw interieur, op maat uitgezocht.

Jiswo creëerde voor Homeland wooninrichting een volledig vernieuwde website waar klanten een overzicht van het aanbod kunnen terugvinden.

Bezoek homeland.be
Xtra.Photo

Klant

Xtra.Photo

Project

Je staat voor een belangrijke gebeurtenis in leven, je runt een bedrijf of een handelszaak, je oefent een ambacht uit of je bent actief in de showbusiness, en je wil dit digitaal laten vereeuwigen? Bij fotograaf Erik Duinslaeger kan je terecht voor fotografie met respect voor de mens, zijn passie, zijn omgeving.

Jiswo creëerde deze volledig vernieuwde portfolio website.

casbar.be

Klant

Bar Balthazar en restaurant Casbar

Project

Voor een lekkere barista koffie of een wijn uit de brede selectie ben je aan het juiste adres bij Bar Balthazar in het centrum van Sint-Truiden.

Vlak naast de hippe koffie- en wijnbar is het restaurant Casbar gelegen. Deze trendy place to be is zeker een bezoekje waard.

Voor Bar Balthazar en restaurant Casbar creëerde Jiswo de volledig vernieuwde website.

carvic.be

Klant

CarVic Repair

Project

Met slimme technieken en geavanceerde producten (zogenaamde “smart repairs”) kunnen kleine schadegevallen snel en kostenbesparend worden aangepakt. CarVic staat voor passie, professionalisme en perfectie.

Jiswo realiseerde voor CarVic Repair de full responsive website.

Bezoek carvic.be
zomerfilm.nl

Klant

ZomerFilm Hulst

Project

ZomerFilm is een openluchtbioscoop die al sinds 2010 jaarlijks op het Molenbolwerk in Hulst wordt georganiseerd. De locatie krijgt door de honderden lampjes in de bomen, de tientallen kroonluchters en de prachtig uitgelichte molen een betoverende sfeer. Heerlijk op een zwoele zomeravond film in de openlucht, onder de sterrenhemel bekijken!

Voor Zomerilm realiseerde Jiswo deze volledig vernieuwde website.

Bezoek zomerfilm.nl
wine-logistics.com

Klant

Wine Logistics International

Project

Wine Logistics International is gespecialiseerd in opslag en distributie van wereldwijnen in Europa.
Jiswo realiseerde deze volledig vernieuwde responsive website.

Bezoek wine-logistics.com
wgcdevlier.be

Klant

Wijkgezondheidscentrum De vlier

Project

Een wijkgezondheidscentrum wil met zijn werking bijdragen aan een open, solidaire, rechtvaardige en duurzame samenleving met aandacht voor diversiteit in al zijn aspecten. Een team van huisartsen, verpleegkundigen en kinesisten staat voor u klaar.

Alle inwoners van Sint-Niklaas - inclusief deelgemeenten Sinaai, Belsele en Nieuwkerken - kunnen zich inschrijven bij wijkgezondheidscentrum De Vlier. Een team van huisartsen, verpleegkundigen en kinesisten staat voor u klaar. U kan tevens terecht bij de sociaal en psychiatrisch verpleegkundigen, diëtiste en psychologe van het centrum.

Jiswo realiseerde voor Wijkgezondheidscentrum De Vlier de website.

Bezoek wgcdevlier.be
marcelvandeneynde.be

Klant

Marcel Van Den Eynde

Project

Marcel Van Den Eynde nv is een familiebedrijf dat ondertussen al meer dan 30 jaar bestaat. Er zullen niet veel Europese zoetwaterhengelaars zijn die niet vissen of ooit hebben gevist met één van hun producten.

Voor Marcel Van Den Eynde realiseerde Jiswo de nieuwe uitgebreide website in 6 talen.

Bezoek marcelvandeneynde.be
LingeriePRO Tradefair

Klant

LingeriePRO

Project

LingeriePRO is een buitenbeentje met een gezonde mix van oriënteren en orderen.

Jiswo realiseerde de nieuwe website. Met de frisse look & feel en de introductie van digitale mogelijkheden om de beursbeleving te optimaliseren, profileert LingeriePRO zich als uw inspirerende partner.

Bezoek lingeriepro.be
weldesign.be

Klant

Weldesign

Project

Weldesign is een onafhankelijk lastechnisch consultancy en inspectie bedrijf dat klanten lasinspecteurs en QC medewerkers aanbiedt met een hoog gekwalificeerd lasprofiel.

Jiswo gaf vorm aan het logo en de visitekaartjes, en creëerde de website.

Bezoek weldesign.be
financieelhuis.be

Klant

Het Financieel Huis

Project

Op zoek naar een adviespartner met kennis van zakendoen, financiële en fiscale kennis, maar ook iemand die voor u producten kan bemiddelen en onderhandelen bij gerenommeerde partners?

Het Financieel Huis is een kennisnetwerk en samenwerkingsverband tussen lokale krediet- en verzekeringsmakelaars, onafhankelijk bank- en beleggingsmakelaars, vermogensplanners, fiscalisten, ondernemersbegeleiders, andere financiële, juridisch en fiscale experten en coaches in verschillende vakdomeinen.

Jiswo realiseerde de uitgebreide full responsive website met blog en sociale media integratie.

Bezoek hetfinancieelhuis.be
coenegrachts-stables.be

Klant

Coenegrachts Stables

Project

Coenegrachts Stables is een plaats waar alles draait rond uw wensen.

Of het nu gaat om uw eigen rijkunsten of de prestaties van uw paard. Een gepassioneerd team dat doorheen de jaren de nodige ervaring heeft opgebouwd helpt u graag verder in een uniek kader. Een manege volledig ontworpen om u de full service ondersteuning te bieden die u verdient.

Naast de realisatie van de website zorgde Jiswo ook voor het ontwerp van het logo voor Coenegrachts Stables.

Bezoek coenegrachts-stables.be
twinesandropes.be

Klant

Twines and Ropes

Project

Twines and Ropes is uw partner voor de wereldwijde sourcing van natuurlijke touwsoorten.
Zij bieden u hun diensten aan als technisch en logistiek expert, en dit voor groothandels en professionele verbruikers in Europa, die de internationale zoektocht naar wereldwijde toeleveranciers en inkoop van dit technisch zeer specifiek product wensen uit te besteden en belang hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie.

Naast de realisatie van de website zorgde Jiswo ook voor het ontwerp van het logo voor Twines and Ropes.

Bezoek twinesandropes.be
pinkrebelrevolution.com

Klant

Pink Rebel Revolution - Consultancy

Project

PRR-Consultancy richt zich op het preventief begeleiden van bedrijven rond psychosociale ziektebeelden, in het bijzonder Burn-out en depressie. Onze 12 consultants gaan als ervaringsdeskundigen te werk. De focus ligt op een rebelse aanpak die er voor zorgt dat de cliënt al binnen 7 weken terug kan re-integreren op de werkvloer.

Jiswo realiseerde de nieuwe website voor Pink Rebel Revolution.

Bezoek pinkrebelrevolution.com
invisionconsulting.be

Klant

Invision Consulting

Project

Invision Consulting helpt uw bedrijf om duurzame groei te maximaliseren door te concentreren op zeven kernprincipes, ondersteund door de laatste inzichten en onderzoek.

Voor Invision Consulting realiseerde Jiswo de nieuwe website.

Bezoek invisionconsulting.be
wasetegelhuis.be

Klant

Wase Tegelhuis

Project

Het Wase Tegelhuis is als familiebedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak in vloer-en muurtegels door 2 generaties lang beroepservaring. Als tegelbedrijf met hun eigen toonzaal kunnen zij zeker en vast aan uw wensen voldoen.

Jiswo zorgde voor deze volledig vernieuwde website.

Bezoek wasetegelhuis.be
doknoordgent.be

Klant

Dok Noord Gent

Project

Shop · Beweeg · Geniet! Dok Noord, hier gebeurt het!

Het winkelgedeelte van het project Dok Noord is over een periode van verschillende jaren zorgvuldig samengesteld, met als voornaamste aandachtspunten: de complementariteit met het bestaande aanbod in Gent, de prioriteit voor zelfstandige lokale handelaars, een zeer evenwichtig en gevarieerd aanbod (geen twee gelijkaardige assortimenten!) en een groot respect voor het industrieel verleden van de site, zowel voor de gemeenschappelijke gedeelten als in interieur.

Voor dit unieke handelscomplex realiseerde Jiswo de uitgebreide nieuwe website.

Bezoek doknoordgent.be
bodysmart.be

Klant

BodySmart

Project

BodySmart is zoveel meer dan een afslankcentrum, het is niet zomaar een bodystyle - centrum, ze beschikken naast de klassieke TFM cabines en skinrevita cabines ook over LPG endermologie, Vacumove, bodySculpture & myoSculpture toestellen.

BodySmart verstrekt u ook graag voedingsadvies, zo helpen ze uw droomfiguur te bekomen en te behouden.

Voor dit professioneel body en beauty instituut met vestigingen te Aalst en Ninove realiseerde Jiswo de volledig vernieuwde website.

Bezoek bodysmart.be
purrnature.be

Klant

Purr Nature

Project

Een kleinschalig kattenpension met aandacht voor het oorspronkelijke gedrag van de kat en zijn/haar noden. Daarnaast kan u er ook terecht voor gericht kattenadvies en/of bij probleemgedrag.

Elke kat is anders en heeft zijn/haar eigen gewoonten waar het kattenpension tegemoet aan wil komen.

Naast de realisatie van de website zorgde Jiswo ook voor het ontwerp van het logo voor Purr Nature.

Bezoek purrnature.be
oefenruimte.nu

Klant

Oefenruimte.nu

Project

Oefenruimte.nu biedt diverse oefenruimtes in Nijmegen op twee super-gave locaties: het Honigcomplex en De Vasim.

Muzikanten, zangkoren en iedereen die beter wil leren drummen, zingen of gitaarspelen: zij weten de weg naar de meest complete oefenruimtes in de stad prima te vinden.

Jiswo zorgde voor een volledige nieuwe website.

Bezoek oefenruimte.nu
st-vin.be

Klant

Saint Vin

Project

Saint Vin heeft zijn uitstekende wijnkennis te danken aan enkele specialisten uit het vak. Zij hebben zich reeds enkele jaren bewezen in de import en export -industrie van de internationale wijnhandel.

Hun kennis en tonnen ervaring hebben ze doorgegeven aan een jong en enthousiast team. Dit zorgt voor de ideale combinatie tussen kennis en ambitie, wat ons de ideale wijnpartner voor u maakt.

Naast de realisatie van de website zorgde Jiswo ook voor het ontwerp van het logo voor Saint Vin.

wd-projects.com

Klant

WD Projects

Project

WD Projects steunt op 4 pijlers.

Startups, Mining van Bit- & Altcoins, Vastgoed en Wine trading.

Naast de realisatie van de website zorgde Jiswo ook voor het ontwerp van het logo voor WD Projects.

mobitel.be

Klant

Mobitel

Project

Mobitel behoort tot het selecte groepje topspecialisten wanneer het gaat over mobile devices en mobile internet.

Vanuit een passie voor telecom en een enorme servicegerichtheid biedt Mobitel alle mogelijke mobiele, vaste én ICT-oplossingen aan van Proximus.

Het gemotiveerde en ervaren team van Mobitel speelt gericht in op al uw telecomnoden.

Jiswo gaf vorm aan de volledig vernieuwde website.

Bezoek mobitel.be
rooilijn.be

Klant

ROOILIJN architectuur

Project

ROOILIJN architectuur is in de eerste plaats een team: een kleine multiprofessionele groep die de verscheidenheid aan opdrachten en schaalniveaus binnen een nauwe samenwerking op een ontwerpmatige, polyvalente en diepgaande wijze benadert.

Jiswo gaf vorm aan de volledig vernieuwde website.

Bezoek rooilijn.be
atita.be

Klant

Atita

Project

ATITA papierwaren… en zo veel meer! Het thuis gezellig maken, op kantoor of je studieplaats alles praktisch organiseren, je creativiteit botvieren met je eigen knutselwerken of je feest of speciale gebeurtenis opfleuren met unieke decoraties om het onvergetelijk te maken… ATITA papierwaren heeft het allemaal.

Voor Atita realiseerde we een uitgebreide en volledige vernieuwde website.

Bezoek atita.be
ledent.be

Klant

Ledent

Project

Ledent is als familiaal bedrijf reeds 35 jaar gespecialiseerd in touw en koord en legt de nodige flexibiliteit en vakkennis aan de dag om op al uw specifieke vragen een antwoord te vinden.

Uw specialist in verbinden met het diepste retail assortiment in touw binnen de Benelux en uw partner in diverse professionele niches. Ledent biedt u hun producten aan als technisch touwexpert vanuit de eigen productie en aankoop volgens strikte kwalitatieve specificaties.

Voor Ledent realiseerde Jiswo de uitgebreide nieuwe website in 3 talen.

Bezoek ledent.be
dierenosteopaat.be

Klant

Dierenosteopaat Kris De Ceulaer

Project

Kris De Ceulaer is dierenarts, osteopaat en acupuncturist.

Door de combinatie van osteopathie en acupunctuur herstelt en stimuleert ze de energetische balans van uw huisdier en wordt pijn en stijfheid weggewerkt.

Voor deze dierenosteopaat realiseerde Jiswo de vernieuwde website en het ontwerp van het logo.

Bezoek dierenosteopaat.be
kinepraktijkeigenlo.be

Klant

Kinepraktijk Eigenlo

Project

Kinepraktijk Eigenlo is een groepspraktijk met 3 collega’s, elk met hun eigen specialisatie en expertise. Allen zijn ze resultaat en patiënt gericht.

De praktijk heeft een erkenning in de bijzondere beroepsbekwaamheid in de manuele therapie en in de respiratoire of ademhalingskinesitherapie.

Voor deze groepspraktijk realiseerde Jiswo de nieuwe website.

Bezoek kinepraktijkeigenlo.be
dakmanschap.be

Klant

Dakmanschap

Project

Heeft u plannen voor een nieuwbouw of is het dak van uw woning aan een grondige renovatie of isolatie toe?

Dan bent u bij Dakmanschap aan het juiste adres.

Dakmanschap staat garant voor een persoonlijke aanpak, snelle afspraak ter plaatse, realistische offerte & timing en een perfecte afwerking.

Voor deze vakman creëerde Jiswo de volledig vernieuwde website.

Bezoek dakmanschap.be
jethy.be

Klant

Jethy's Creatieve Schilderingen

Project

Jesse Thys is schilder in de meest ruime zin van het woord.

Samen met de klant bespreekt hij de ontwerpen en ideeën en komen zo tot pareltjes. Dit maakt zijn muurschilderingen ook uniek! Alles wordt op een originele manier bedacht, gecreëerd, besproken en gezet.

Voor Jethy's Creatieve Schilderingen realiseerde Jiswo de eigenzinnige website.

Bezoek jethy.be
vanpuyvelderamen.be

Klant

Van Puyvelde Interiors

Project

Van Puyvelde Interiors is een ervaren en gecertificeerde Profel Expert met 30 jaar ervaring. Bezoek hun ruime toonzaal in Stekene en laat je bijstaan in je project, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of volledige binnenafwerking.

Jiswo realiseerde de volledige vernieuwde website.

Bezoek vanpuyvelderamen.be
onlinepigmarket.com

Klant

Online Pig Market

Project

Online Pig Market is een online handelsplatform waar professionele partijen aan een correcte prijs op een correcte en veilige manier varkens kunnen kopen en verkopen.

Het platform verschilt van de traditionele handelsmethoden, omwille van zijn transparantie en zijn grote reikwijdte aan potentiële kopers en verkopers. De grootste troef is hun ‘peer to peer’ concept, van varkenshouder tot varkenshouder.

Dit volledige portaal werd door Jiswo ontwikkeld.

umify.eu

Klant

Umify

Project

De vraag naar slimme oplossingen in de woon- en werkomgeving blijft groeien en het is niet te ontkennen dat deze oplossingen mee onze toekomst zullen vormgeven. We herdefiniëren stilaan de manier waarop we werken, wonen en leven.

Om die dagelijkse uitdagingen aan te gaan, biedt Umify de gebruiker een toekomstgericht concept, gebruik makend van slimme oplossingen voor mobiliteit en gebouwen. De vraag naar slimme oplossingen blijft groeien en het valt niet te ontkennen dat slimme oplossingen voor gebouwen en mobiliteit onze toekomst zullen vormgeven.

Jiswo realiseerde de volledig nieuwe website.

Bezoek umify.eu
leerstudio.be

Klant

Leerstudio

Project

Het maken van sommen is slechts het topje van de ijsberg.

Maak kennis met de ijsbergdidactiek en krijg zicht op de rekenontwikkeling, cruciale leerdoelen en beeldvorming. Leer op een speelse manier kinderen inzichtelijk rekenen. Leerstudio vertaalt academische inzichten naar de klaspraktijk.

Voor Leerstudio realiseerde Jiswo de volledig vernieuwde website met online registratie en inschrijving. Een plaatsje reserveren voor een workshop is nu nog eenvoudiger.

Bezoek leerstudio.be
yoganiketan.be v2

Klant

Yoga Niketan

Project

Yoga Niketan organiseert twee afzonderlijke activiteiten:

  • Yoga voor iedereen: Yoga onderricht, in de ruime zin van het woord, verstrekken aan het grote publiek.
  • Yoga-academie: Voor hen die zich verder willen verdiepen in deze wetenschap is er de Yoga-academie die de opleiding tot yogaleraar verzorgt.

Jiswo vernieuwde de uitgebreide website van Yoga Niketan.

Bezoek yoganiketan.be
ilsevernelen.be

Klant

Ilse Vernelen

Project

Als binnenhuisarchitect streeft Ilse ernaar om van de woning 1 harmonieus en tijdloos geheel te maken.

Creaties maken van hoogstpersoonlijke interieurs waarin de mensen die er wonen, werken of zich ontspannen, centraal staan, door een persoonlijke aanpak waarin warmte, huiselijke sfeer, esthetiek en comfort primeert.

Voor Ilse Vernelen realiseerde Jiswo de volledig vernieuwde website.

Bezoek ilsevernelen.be
decodeuren.be

Klant

Deco Deuren

Project

Kiest u voor Deco Deuren? Dan krijgt u vakmanschap. Want Deco Deuren bedrijf is een gevestigde waarde met heel wat praktijkervaring. Zij gaan geen enkel project uit de weg. Deskundig advies én duurzame materialen vormen hun onklopbare succesformule. Uw garantie op prachtige deuren, tegen een vlijmscherpe prijs.

Voor Deco Deuren realiseerde Jiswo de volledig vernieuwde website.

Bezoek decodeuren.be
shop.hdb.be

Klant

Hubert De Backer nv

Project

Naast het uitdelen van beschermingskledij aan woonzorgcentra, kwam bij Hubert De Backer ook het idee om mondmasker-gespen te produceren. Met enorm veel enthousiasme stortte het HDB-team zich op het project en realiseerde dit in een recordtempo. Op amper vijf werkdagen rolden de eerste mondmasker-gespen uit hun spuitgietmachines.

Jiswo maakte op vraag van HDB op korte tijd de webshop voor de verkoop van deze mondmasker-gespen.

Bezoek shop.hdb.be
inimco.com

Klant

Inimco

Project

Inimco helpt bedrijven om inzicht te krijgen in hun machine- en productiviteitsgegevens, om de operationele efficiëntie te verbeteren en om datagestuurde diensten aan te bieden zonder alles vanaf nul op te moeten bouwen.

Jiswo zorgde voor een logo refresh en realiseerde de website, waarvan de look-and-feel een reflectie is van hun manier van werken: no-nonsense, pragmatisch en resultaat gedreven.

Bezoek inimco.com
dierenacupunctuur.be

Klant

Kiki Vleeschouwers

Project

Kiki Vleeschouwers is dierenarts en acupuncturist. Met acupunctuur wil ze een waardevolle aanvulling geven in de behandeling van uw huisdier.

Jiswo ontworp het logo en realiseerde de website.

Bezoek dierenacupunctuur.be
dierenkliniekvvd.be

Klant

Dierenkliniek VvD

Project

Vvd is meer dan een dierenkliniek. Een persoonlijke aanpak van de patiënt en zijn baasje vinden ze erg belangrijk. Ze streven naar de beste behandeling voor ieder dier.

Voor VvD realiseerde Jiswo de volledige vernieuwde website.

Bezoek dierenkliniekvvd.be
art-reno.be

Klant

Art & Reno

Project

Art & Reno renoveert uw betonvloer via een unieke combinatie van slijpen, impregneren en polijsten. Dit op een milieuvriendelijke manier en zonder veel breekwerk. Zij garanderen een zeer onderhoudsvriendelijke vloer met een lange levensduur.

Voor Art & Reno realiseerde Jiswo de vernieuwde website.

Bezoek art-reno.be
geertsuy.be

Klant

Advocatenkantoor Suy BV

Project

In elke discussie, waarover het ook gaat, moet uw advocaat de rots in de branding zijn.

Met de jarenlange expertise die Geert Suy opgebouwd heeft, concentreert hij zich op alles wat te maken heeft met echtelijke moeilijkheden of problematiek binnen een feitelijk gezin. Daarnaast is hij actief in een aantal andere branches, zoals invorderingen, onrechtmatige daad, verkeerszaken, strafrecht,..

Voor Advocatenkantoor Suy BV realiseerde Jiswo de nieuwe website.

Bezoek geertsuy.be
avilex.be

Klant

Avilex

Project

Klaar om jouw ondernemingsidee in de startblokken te zetten? Avilex is je gids op weg naar ondernemerschap.

Samen met u legt Avilex ‘de eerste steen’ bij de uitwerking van uw ondernemingsidee. Door 1-op-1 te werken, schrijven ze samen aan uw ondernemersverhaal. Avilex geeft structureel vorm aan uw droom.

Jiswo realiseerde de website voor deze ondernemersbegeleiders.

Bezoek avilex.be
mv-mijnverhaal.be

Klant

Mijn Verhaal

Project

Mijn Verhaal is een psychologie praktijk waar jouw persoonlijk verhaal centraal staat. Het is een toegankelijke plaats want jij bent immers de auteur van jouw eigen verhaal. In haar praktijk te Belsele heet Martine Vansteeland je als erkende psychologe welkom in een rustige en huiselijke omgeving.

Naast het ontwerpen van het logo en de visitekaartjes, realiseerde Jiswo ook de nieuwe website.

Bezoek mv-mijnverhaal.be
rawperformance.be

Klant

RAW Performance

Project

RAW Performance is een multidisciplinair team met een krachtige en unieke visie.
Of het nu gaat om personal training, sports performance coaching, kinesitherapie of recovery...

Ze werken als team vanuit de overtuiging dat structurele kracht de belangrijkste fysieke eigenschap is voor gezondheid, blessure preventie én performance. Hun unieke geïntegreerde aanpak van de fysiologische, neurobiologische en mentale aspecten zorgt voor een krachtige gezondheid, maximale progressie en langdurig resultaat.

Voor RAW Performance realiseerde Jiswo de volledig vernieuwde website.

Bezoek rawperformance.be
gate-way.be

Klant

Gateway

Project

Gateway helpt u graag in het kiezen van de juiste poort voor uw woning of bedrijf. Een inbraakveilige poort die u en uw gezin een veiliger gevoel geeft en tevens voor meer uitstraling van uw woning zorgt. Door hun jarenlange ervaring en expertise bent u bij Gateway aan het juiste adres.

Logo ontwerp, visitekaartjes en website werden door Jiswo gerealiseerd.

Bezoek gate-way.be
smart-sport.be

Klant

Smart-Sport

Project

Smart-Sport treedt op als partner van jouw sportieve prestaties. Recreatief of competitief, bij Smart-Sport kan je terecht voor alle trainingsadvies op maat.

De unieke aanpak van hun 3D benadering: de fysiologisch, neurologisch en mentale aspecten zorgen voor een ongeziene progressie en prestatie.

Voor Smart-Sport realiseerde Jiswo de volledige vernieuwde website en webshop.

Bezoek smart-sport.be
ilsegretodelvino.be

Klant

il Segreto del Vino

Project

“il Segreto del Vino” is een wijnbistro waar men graag de wijnpassie met u deelt. Frankrijk en Italie staan centraal, maar ze staan open voor de ganse wijnwereld. Ze bieden heel veel wijnen aan die per glas verkrijgbaar zijn, maar evengoed per fles.

Voor il Segreto del Vino realiseerde Jiswo samen met Superset de nieuwe website.

Bezoek ilsegretodelvino.be
r-carstyling.be

Klant

Rooselaer Car Styling

Project

Als je je wagen een nieuwe look of uitstraling wil geven dan ben je bij Rooselaer Car Styling aan het juiste adres. Zij bieden de meest kwalitatieve carwraps van topmerken aan, evenals detailing, PPF en customizing.

Voor Rooselaer Car Styling realiseerde Jiswo de nieuwe website.

Bezoek r-carstyling.be
keizerkat.be

Klant

Keizer Kat

Project

Eindelijk een kattenhotel dat even gezellig aanvoelt als thuis. Waar katten kat mogen zijn, zich begrepen voelen en kunnen genieten van gezelschap.

Wil je graag kattenadvies? Ook daarvoor kan je terecht bij Keizer Kat.

Bezoek keizerkat.be
vanheck.be

Klant

Van Heck & C°

Project

Kwaliteit en service staan centraal in het uitgebreid assortiment uinmachines en industriële reinigingsmachines van Van Heck & Co. Zij bieden u kwaliteitsmerken met een gegarandeerde jarenlange service, en beschikbaarheid van wisselstukken.

Voor Van Heck vernieuwde Jiswo de uitgebreide website.

Bezoek vanheck.be
evso.eu

Klant

European Veterinary Society for Osteopathy

Project

EVSO is een vereniging die werd opgericht om osteopatische diergeneeskunde in Europa te promoten. De organisatie biedt een samenwerking, alsook de mogelijkheid om de Veterinaire Osteopathische Geneeskunde te ontdekken. Ze biedt haar leden de mogelijkheden voor voortgezette opleiding op universitair niveau, soms in samenwerking met Europese universiteiten.

Voor EVSO realiseerde Jiswo de uitgebreide nieuwe website, inclusief leden administratie, online event registratie, online betaling, en uitgebreide member area.

Bezoek evso.eu
airchoice1.be

Klant

Air Choice 1

Project

Air Choice 1 is een Belgisch bedrijf geleid door zaakvoerder Bart Verberckmoes. Ze zijn gevestigd in het Waasland, bekend als ballonvaartregio bij uitstek. Bij Air Choice 1 kan je terecht voor een ballonvaart volledig afgestemd op je persoonlijke wensen.

Voor Air Choice 1 realiseerde Jiswo de vernieuwde website en webshop.

Bezoek airchoice1.be
tuinenjago.be

Klant

Tuinen Jago

Project

Tuinen Jago zorgt voor opritten, terrassen, tuinpaden, vijveraanleg, zwemvijveraanleg, tuinhuizen en poolhouses. Elke tuin wordt ontworpen en aangelegd in overeenstemming met de architecturale eigenheid van uw woning.

Voor Tuinen Jago realiseerde Jiswo de nieuwe website.

Bezoek tuinenjago.be
eenzwemvijver.be

Klant

eenzwemvijver.be

Project

Eenzwemvijver.be is al 20 jaar met water bezig. Door bestuderen en experimenteren heeft eenzwemvijver.be alle systemen en materialen doorheen de jaren geanalyseerd. Het resultaat is een uniek en feilloos zwemvijver systeem.

Dit systeem resulteert in een ecologisch zwembad of zwemvijver die "belast" (verwarmen, vissen, bosrijke omgeving, rolluik) kan worden zonder het biologisch systeem te vervuilen.

Jiswo realiseerde de volledig vernieuwde website.

Bezoek eenzwemvijver.be
greenpowerfuture.be

Klant

Green Power Future

Project

Bij Green Power future begrijpen we de unieke behoeften van KMO’s als het gaat om duurzame energieoplossingen.

Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op maat voor kleine en middelgrote bedrijven, met de focus op energie-efficiëntie, kostenbesparing en milieuvriendelijkheid.

Samen bouwen ze aan een duurzame en energiezuinige toekomst.

Jiswo maakte het ontwerp voor het logo en realiseerde de website.

Bezoek greenpowerfuture.be
bronntechnics.com

Klant

Bronn Technics Motorhomes

Project

Bronn Technics is verdeler van Frankia motorhomes & Yucon vans, en dit al sinds 2005, waardoor ze dé absolute referentie zijn in heel Europa op vlak van productkennis en mogelijkheden.

Ze zijn een toegewijd en service gericht familiebedrijf met een passie voor motorhomes en techniek, met een ongeëvenaarde service die zich richt op jouw behoeften en een diepgaande Frankia & Yucon expertise, gekoppeld aan een ongekend inzicht in het technische aspect van motorhomes.

Voor Bronn Technics Motorhomes realiseerde Jiswo de volledige vernieuwde website.

Bezoek bronntechnics.com
fenixrookstop.be

Klant

Fenix Rookstop

Project

Stoppen met roken is een uitdaging vanwege zowel fysieke als psychologische verslavingen. De steun van een tabakoloog is essentieel.

Het Fenix Online Rookstopprogramma is uniek in Vlaanderen. Nergens anders vind je een online traject dat je op je eigen tempo kan doorlopen. Het programma is gemaakt door een erkend tabakoloog met bijkomende specialisatie in online begeleiding en de psychologie van gezondheid en gedragsverandering.

De feniks staat voor het transformatieproces dat doorlopen wordt met cliënten. De mythologische vuurvogel is al sinds eeuwen in verschillende culturen het symbool voor een proces van afscheid en vernieuwing. Het logo en de website zijn vormgegeven door Jiswo.

Bezoek fenixrookstop.be
Jiswo BV
Jiswo is een ICT onderneming uit Sint-Niklaas met meer dan 15 jaar ervaring. Naast software ontwikkeling op maat van uw bedrijf leveren we ook professioneel en betaalbaar webdesign.
Contacteer ons
Ons bereiken
  • Uilenstraat 32
  • 9100 Sint-Niklaas
  • BTW BE 0891.345.965