Uniek webdesign

Wij brengen uw onderneming online

Responsive design
Responsive design

Het aandeel van het aantal bezoekers met een mobiel toestel stijgt sterk. Een website die gebruik maakt van responsive design is een kostenefficiënte manier om alle bezoekers, zowel op desktop als op een smartphone of tablet, een perfecte surfervaring te bezorgen.

CMS SoftPortal
CMS implementatie

Al onze websites maken gebruik van SoftPortal, ons eigen content management systeem. Het cms stelt u in staat om informatie op uw website toe te voegen of aan te passen. Hiervoor zijn geen aparte tools of software nodig, dit kan eenvoudig via een webbrowser gebeuren.

Hosting en domeinnaam
Hosting en domeinnaam

Wanneer u een nieuwe website door ons laat ontwikkelen verzorgen wij eveneens domeinnaam en hosting om uw website online te plaatsen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het al dan niet beschikbaar zijn van uw website, noch over het maken van backups.

Persoonlijke aanpak

In samenspraak creëren we een aantrekkelijke en moderne layout die naadloos aansluit bij uw onderneming. En we zorgen voor een optimale webervaring op alle toestellen. Of het nu een smartphone, een tablet of een desktop computer is.

En daarna wijzigt u via het content management systeem eenvoudig en zonder technische kennis zelf de informatie op uw website.

Of wij doen de aanpassingen voor u binnen de 24u. Gegarandeerd.

Bekijk onze referenties
Persoonlijke aanpak

Vraag nu vrijblijvend een offerte

Jiswo BV
Jiswo is een ICT onderneming uit Sint-Niklaas met meer dan 15 jaar ervaring. Naast software ontwikkeling op maat van uw bedrijf leveren we ook professioneel en betaalbaar webdesign.
Contacteer ons
Ons bereiken
  • Uilenstraat 32
  • 9100 Sint-Niklaas
  • BTW BE 0891.345.965